Högskoleprovet

Högskoleprovet – Tips och information

Hjälp med matte B inför högskoleprovet

Ett tips är att inför högskoleprovet gå igenom matte B. När jag själv har gjort högskoleprovet har jag haft stor nytta av det. Och tänker man efter så är det logiskt att det är det man behöver. Samhällare läsare oftast inte mer än matte B och det kan inte vara så att det kommer sådan matte som man inte har gått igenom än.

Gå igenom matte B med en privatlärare

Jag gick igenom matte B med en privatlärare. Vi körde i tio timmar och lyckades gå igenom hela kursen. Mellan lektionerna som var två timmar vardera så räknade jag på egen hand och när vi träffades igen gick vi igenom det jag fastnat på. Kan absolut rekommendera det. Sparade både tid och det gick väldigt bra på högskoleprovet.

Jag fick min privatlärare via...

Jag hittade en hemsida som heter hittaläxhjälp.nu. Där får man offerter från olika företag som erbjuder läxhjälp och privatlärare. Kan stark rekommenderas!

26 Sep 2013